Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Forum > Religion og tro > Debatt

DaveeKathy
Opprettet 29.09.2024 av DaveeKathy, mann, 30 år, Oslo.
Hva blir dere servert etter gudstjeneste?
Hei!

Kirke til kirke er forskjellig.
De fleste kirker har litt kjeks, kake og kaffe.
Noen veldig få har gratis og enkel middag.
Noen har har absolutt ingenting.

Kirkenavn:?
Sted/by:?
Servering:?

Svar på innlegg

Mokkemikka
#1. Postet 29.09.2024 av Mokkemikka
Frelsesarmeen Kongsvinger har alltid kaffe og noe å bite i/kaker etter gudstjeneste. Vi har et eget lokale til kirkekaffen. (Den brukes til mer enn det i løpet av uka. Der har vi forbønn før gudstjenesten.)

Ved fester får vi alltid noe mer enn kake (karbonadesmørbrød eller suppe). Ved små møter får vi kjekt og kaffe/te. Det er tilrettelagt for matallergier så ingen slipper unna.

Kirkekaffe er viktig for å samtale om gudstjenesten. Om tro og om vårt liv og få et sterkt samhold blant oss. Nettverk er viktig.
HÅKON L
#2. Postet 29.09.2024 av HÅKON L
kirkenavn: Mysen syvendedags Adventistkirke
Sted/by Mysen
nå sted og lokasjon kan variere til kirken gjennåpner etter røykbrannen som foregikk i mars

Servering: Middag + dessert alt vegetarisk
De fleste tar med noe mat som deles som potlock
Viktig med samtale og trivsel etter Gudstjeneste og bibelstudie(sabbatskolen).

Jesus mettet ikke bare folket åndelig, men han så også de fysiske behovene til folket.
compaq
#3. Postet 29.09.2024 av compaq
Ifølge Guds ord vil Jehova da raskt og uten å nøle fullbyrde sin dom over dette freds og sikkerhetsdyret. Trass i Guds erklærte misnøye med det bespottelige FN-dyret søker falske religion ( Babylon den store) å ha amorøse forbindelser med det. Ja, hun sitter som en dronning på dyret. Vi leser: Kvinnen var kledd i purpur og skarlagen og lyste av gull og edelstener og perler. I hånden holdt hun et gullbeger fylt av hedensk styggedom og all slags urenhet fra hennes utukt. ( Åp 17:4,6)

Dette forholdet mellom babylon den store, den falske religions verdensrike og freds og sikkerhetsdyret får katastrofale følger. Selv om skjøgen ( Babylon) tror at forholdet mellom henne og denne verdensorganisasjonen er det aller beste, forutsier Guds ord noe annet:

Og de ti hornene du så og dyret, de skal komme til å hate skjøgen, legge henne øde og gjøre henne naken, spise hennes kjøtt og brenne henne opp med ild. ( Åp 17:16)

Men det er noen som kommer til å sørge over henne. Det vil ikke være de militaristiske ti horn som forrædersk vender seg mot henne, men andre blant de politiske herskere som likte å pleie fortrolig omgang med presteskapet for syns skyld og for å skjule sine tvilsomme foretagender. De vil stå og gråte over henne. Blant de sørgende kommer det også til å være representanter for storfinansen, gangstere og andre svindlere og pengeutpressere som har benyttet sine religiøse forbindelser til å gi sine fordervede foretagender et anstrøk av hellighet og døyve sin dårlige samvittighet.

De verdslige religioners kostbare kirkebygninger, moskeen, landeiendommer og andre rikdommer, enorme bankkontoer og kommersielle investeringer, alt sammen vil ha gått tapt. Den hyklerske, verdslige religion, den griske kommersialismen og korrupte politikken alle de tre grenene av satans organisasjon på jorden vil om kort tid bli tilintetgjort ved at Jehovas dom over dem blir fullbyrdet.
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16