Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Forum > Religion og tro > Debatt

compaq
Opprettet i går kl 14:33 av compaq, mann, 68 år, Aust-Agder.
Demones angrep
I et annet av sine brev gjør Paulus det klart at vi må holde stand mot ondskapens ånde-hær og at vi kan gjøre det ved å ta Guds fulle rustning på, en åndelig rustning som er noe helt annet enn lykke-bringende amuletter og avguderiske skikker. Han skriver:

Så stå da omgjordet om eders lend med sannhet og ikledd rettferdighetens brynje og ombundet på føttene med den ferdighet til kamp som fredens evangelium ( fredens gode budskap), gir og grip foruten alt dette troens skjold, hvormed I skal kunne slokke alle den ondes brennende piler og ta frelsens hjelm og Åndens sverd, som er (Jehova) Guds ord, idet I til enhver tid ber i Ånden. ( Efeserne 6:11-18)

Når vi lærer sannheten å kjenne, fremelsker rettferdighet og forkynner fredens gode budskap for andre, kan vi ha en sterkt tro, som vil beskytte oss alle de angrep demonene retter mot oss. Det finnes imidlertid noen som har befattet seg med demonisme for eksempel med spriritisme, før de lærte det gode budskap å kjenne. Slike mennesker må kanskje kjempe litt av en kamp for å bli befridd for demonenes innflytelse. Noen menneske mottok for eksempel hver dag et budskap fra en ond ånd som oppfordret til å begå selvmord. Også noen menneske ble til stadighet plaget av demoner inntil, tok fullstendig avstand fra sin tidligere levemåte. Slike mennesker er blitt kvitt demonene ved å fylle sitt sinn med Bibelens sunne lære og ved å be til Jehova og til og med påkalle hans navn høyt.

( Jehovas ) navn er et fast tårn, til det løper den rettferdige og bli berget. ( Ordspråkene 18:10)

Den som blir angrepet av demoner, gjør klokt i å kvitte seg med enhver gjenstand ( Kors, krusifiks, amuletter, statuer, bilder) som kan ha hatt forbindelse med demonisme. Det har forekommet at onde ånder har vendt tilbake til slike gjenstander for å plage eieren ved å gjøre ham syk, svak eller fryktsom. Da Paulus forkynte i Efesos, fulgte noen som nylig var kommet til troen, en handlemåte som ble rikelig velsignet av Jehova: Og en stor hop av dem som hadde drevet med utillatelige kunster, bar sine bøker sammen og brente dem opp for alles øyne, således hadde Herrens ord sterk framgang og fikk makt. ( Apostlenes gjerninger 19:19-20)

Svar på innlegg

Andor
#1. Postet i går kl 18:52 av Andor
Og hva stpr det i Filliperne 3 om fiender av Kriste Kors?
AndersW
#2. Postet i dag kl 00:28 av AndersW
....Den som blir angrepet av demoner, gjør klokt i å kvitte seg med enhver gjenstand ( Kors, krusifiks, amuletter, statuer, bilder) som kan ha hatt forbindelse med demonisme. Det har forekommet at onde ånder har vendt tilbake til slike gjenstander for å plage eieren ved å gjøre ham syk, svak eller fryktsom. Da Paulus forkynte i Efesos, fulgte noen som nylig var kommet til troen, en handlemåte som ble rikelig velsignet av Jehova: Og en stor hop av dem som hadde drevet med utillatelige kunster, bar sine bøker sammen og brente dem opp for alles øyne, således hadde Herrens ord sterk framgang og fikk makt. ( Apostlenes gjerninger 19:19-20)
Det er motsatt, compaq

Apostlenes gjerninger 19:11-13
"Gud gjorde helt uvanlige under ved Paulus' hender. Det hendte til og med at folk tok tørklær og arbeidstøy som han hadde hatt på seg, og la på de syke. Da slapp sykdommen taket, og de onde åndene fór ut av dem."

De kristne har alltid tatt var på ting fra de hellige (relikvier) fordi sykdom og onde ånder da forsvinner. Det er også derfor Jehovas vitner flykter fra kors og ting fra de hellige.

De hellige er St. Peter, St. Paulus, St. Johannes og tusenvis av andre hellige personer.
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16