Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Forum > Religion og tro > Debatt

HÅKON L
Opprettet 18.10.2024 av HÅKON L, mann, 28 år, Østfold.
Troens flamme håpet kommer
A Loving Appeal | 3AM: Morning is Coming (7:02min)

Hva brenner i våre hjerter, er det ikke håpet?
skapelse, fall, oppreisning, gjenskapelse (ord overordnet betydning i fugleperspektiv)

men det kan også være

vi skapt, vi falt/faller, vi som tror og seirer i kristus får oppreisning i håpet, deretter gjenskapt ved hans gjenkomst for å bringe oss til håpet.

Må håpet i ditt hjerte ikke slukne. Dere må vokte dere: for å bli i lyset og ikke la mørket bli som lys.

La kjærligheten forvandle dere til kristi sinnelag så vi kan bli et med Kristus som er hodet og vi som tror hans tjenere.

Noen oppmuntrende ord fra
1 pet 3:10-15

10 Den som vil elske livet
og se gode dager,
må holde tungen borte fra det som er ondt,
og leppene borte fra svikefull tale.

11 Han må vende seg bort fra det onde
og gjøre det gode,
søke fred og jage etter den.
12 For Herrens øyne følger de rettferdige,
og hans øre lytter til deres bønn.
Men Herrens ansikt er vendt mot dem som gjør det onde.
13 Hvem kan gjøre dere noe ondt hvis dere brenner for det gode? 14 Men salige er dere om dere lider for rettferdighets skyld. Vær ikke redde for dem, og la dere ikke skremme, 15 men hold Kristus hellig som Herre i hjertet!

Svar på innlegg

compaq
#1. Postet 18.10.2024 av compaq
Under himmelske Guds rikes styre vil jorden frambringe rikelig med gode ting som menneskene kan spise. Aldri mer skal noen sulte. Det skal bli overflod av korn i landet på fjellenes topp. Landet har gitt sin grøde, Gud ( Jehova) vår Gud, velsigner oss. Markens trær skal gi sin frukt og jorden skal gi sin grøde og de skal bo trygt i sitt land. (Sal 72:16 og 67:7) ( Esekiel 34:27)

Alle vil få sin egen jord som de kan dyrke og glede seg over. Ingen vil behøve å være redd for at griske mennesker skal ta deres eiendom fra dem. Alle vil få gagn av de gode ting som jorsen frambærer. Skaperen sier: De skal bygge hus og bo i dem og plante vingårder og ete deres frukt, ikke skal de bygge og en annen bo, ikke skal de plante og en annen ete, nei som treets dager skal mitt folks dager være og mine utvalgte skal selv få nyte frukten av sine henders gjerning. De skal ikke gjøre seg møye forgjeves og ikke føde barn til en brå død. (Esaias 65:21-23)

Profetien i Mika 4:4 viser hvilke trygge forhold menneskene da vil leve under: De skal sitte hver under sitt vintre og sitt fikentre og ingen skal skremme dem. Dette innebærer at de aldri mer vil måtte lee i frykt på grunn av forbrytelser og opptøyer. Guds rikes styre vil trygge menneskenes liv og eiendom. Det vil ikke lenger finnes slumkvarterer og overbefolkede boliger, som så ofte har vært arnesteder for stridigheter og uvennskap. Når alle dårlige forhold og alle onde mennesker er borte, kan rettferdselskende mennesker ta jorden i besittelse. Bibelen sier: De sakmodige skal arve landet og glede seg ved megen fred. De rettferdige skal arve landet og bo i det evinnelig. (Sal 37:11,29)
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16